Boravak u Istarskim toplicama u 2019. godini

23. prosinca 2018.

Udruga za svoje članove organizira grupni boravak u Istarskim toplicama u dva termina:

  1. termin od 14.1. do 24.1.2019.
  2. termin od 2. do 14.2. 2019.

Cijena u grupnom boravku, u dvokrevetnoj  sobi je 2.118,00 kn, a u jednokrevetnoj  sobi 2.448,00 kn po osobi. U te cijene su pribrojene boravišna pristojba, osiguranje po osobi i jednokratna prijava.

Navedene cijene primjenjuju se kod grupnog boravka od najmanje 20 osoba u navedenim terminima.  Pojedinačni boravci manjih grupa u drugim terminima naplaćuju se po višim cijenama po važećem cjeniku u momentu boravka. Toplice nam više ne omogućuju boravke u manjim grupama po gore navedenim, nižim cijenama.

U navedenu cijenu uključeno je: piće dobrodošlice (za grupe od minimalno 20 osoba), 10 x puni pansion (doručak, ručak, večera), stručno predavanje liječnika, plesne večeri uz živu glazbu, svakodnevno korištenje unutarnjeg bazena s ljekovitom vodom ( po preporuci liječnika specijalista  maksimalno 30 minuta dnevno), 1 specijalistički pregled fizijatra s konzultacijama i individualni plan terapija. Fizikalnu terapiju moguće je ostvariti na UPUTNICU HZZO ili CROATIA ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA koja uključuje 4 fizikalne procedure dnevno ( prema preporuci liječnika ). Na kraju vrši se kontrolni pregled.

Toplice organiziraju i fakultativne izlete u Buzet ( grad tartufa ) i Hum ( najmanji grad na svijetu ) uz nadoplatu od 100,00 kn po osobi. Cijena vrijedi za grupu od minimalno prijavljenih 40 osoba, a obuhvaća prijevoz autobusom, degustaciju biske i jela od tartufa. Prema želji korisnika Toplice organiziraju i druge izlete, ručkove i druženja.

Posebne pogodnosti za umirovljenike: 50% popusta na ulaznicu u wellnes bazene, saune, fitnes, relax room.

Plaćanje je moguće izvršiti na recepciji u gotovini ili kreditnom karticom (AMEX, PBZ MAESTRO do 6 rata).

Prijave treba izvršiti najkasnije 10 dana prije odlaska u Toplice u Udruzi umirovljenika u Pazinu, Ulica Franine i Jurine 5a utorkom i petkom od 9 do 11 sati ili na telefon 622-715. Korisnici polaze u Toplice vlastitim prijevozom, nabolje u ranijim jutarnjim satima.