Konačno odgovarajući prijevoz potrebitih do pulske bolnice

12. listopada 2020.

Problematika prijevoza umirovljenika Pazina i Pazinštine na zdravstvene preglede u bolnicu u Pulu koji nemaju vlastiti prijevoz ili mogućnost prijevoza od člana obitelji konačno je dogovorena. Posebno je ova problematika došla do izražaja od početka korona krize, kad Pazin nema prema Puli adekvatni ni željeznički ni autobusni prijevoz.

Udruga je sa obrtom za prijevoz putnika “DANIJEL TRAVEL” ugovorila privremeni prijevoz umirovljenika na liječničke preglede i druge zdravstvene potrebe u bolnicu u Puli.

Prijevoz se organizira radnim danom od ponedjeljka do petka. Prijevoz se vrši udobnim kombijem koje može primiti 8 putnika. Polazak kombija je sa autobusne stanice u Pazinu u 7,00 sati, a povratak iz Pule (nova bolnica) je u 14,00 sati.

Minimalni broj putnika je 4 putnika. Cijenu prijevoza – povratnu kartu plaća svaki putnik 171,00 kn.

Umirovljenici članovi Udruge i Sindikata povratnu kartu plaćaju 154,00 kn. Prijevoz se plaća prilikom polaska iz Pazina.

Korisnik prijevoza treba izvršiti REZERVACIJU NAJKSNIJE DVA (2) DANA PRIJE POLASKA na telefon 091 682 1477, svaki dan od 8,00 – 15.00 sati.

Važno: Prijevoz je moguće vršiti i za manje od 4 putnika, ali cijena se plaća ovisno o broju putnika. Najviša cijena povratne karte je 625,00 kn. Članovi Udruge imaju popust od te cijene 10 posto.

-C-