Mjerenja krvnog tlaka i šećera

20. studenoga 2018.

Sredinom listopada organizirano je tradicionalno jesensko mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi na 17 punktova u svim našim podružnicama Udruge i mjerenje sluha na 3 punkta.

Mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi obavila je patronažna služba Doma zdravlja iz Pazina, a mjerenje sluha firma BONTECH iz Rijeke, specijalizirana za obavljanje ovakvih zdravstvenih usluga.

Ovakve zdravstvene aktivnosti Udruga organizira 2 puta godišnje: u proljeće i jesen u svim našim podružnicama, koje su spremne osigurati prostorne uvjete i pružiti organizacione aktivnosti po mjestima širom Pazinštine. Možemo konstatirati da iz godine u godinu ove aktivnosti su sve prihvatljivije među našim članstvom i sve ima više odaziva. Ove godine akciji je pristupilo oko 200 članova. Aktivnosti su za članove Udruge i Sindikata besplatne, a Udruga osigurava medicinska pomagala.

Firma BONTECH potrebitima osigurava potpunu zdravstvenu uslugu, organizira prijevoz do svoje ordinacije u Rijeci i uz određenje popuste, našim članovima može nabaviti i potrebna slušna pomagala.