Startale radionice projekta “1 2 3 želimo znati i mi”

4. listopada 2016.

U ponedjeljak, 3.listopada 2016. godine nastavljen je projekt “1 2 3 želimo znati i mi”. U Klubu umirovljenika u Spomen domu je u 10.30 sati startala radionica informatike koju pohađa 12 polaznika dok je voditelj Marko Cerovac. Radionica dekupaža, koju pohađa 10 polaznica, počela je istog dana u 17 sati u prostorijama podružnice SUH-a Pazina, a vode je Mira Cerovac i Eda Ujčić. Radionice će se održavati tijekom listopada dva puta tjedno i to informatika ponedjeljkom i srijedom, a dekupaž ponedjeljkom i četvrtkom.

Radionice su besplatne jer je prošao projekt “1 2 3 želimo znati i mi” čiji je nositelj Udruga umirovljenika Pazina te je od Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva dobivena financijska potpora od 13.570,00 kuna iz sredstava Fonda gradova i općina. Partneri na projektu koji traje od 5. rujna do 7. studenog 2016. godine su pazinska podružnica SUH-a i Društvo likovnih stvaratelja Pazina.

Polaznike radionice informatike pozdravio je Vinko Cerovac, predsjednik Udruge umirovljenika Pazina dok je Selvina Benić, voditeljica Projekta polaznike oba dvije radionice informirala o detaljima projekta, a onda se krenulo na posao.

123-radionica1

123-radionica2