Udruga preselila u nove prostore

2. prosinca 2019.

Udruga je u četvrtak 14. 11. 2019. preselila u nove prostore u Ulici Franine i Jurine br. 8. Na svečanom otvaranju članove Izvršnog odbora Udruge i brojne uzvanike (sponzore i donatore) pozdravili su  gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić, predsjednik Matice umirovljenika Istarske županije Bruno Stermotić i predsjednik Udruge Damir Črnja. Novi prostor od 44 m2 vlasništvo je Grada Pazina dobiven je po natječaju uz povoljne uvjete korištenja. Udruga je uz pomoć brojnih donatora i sponzora konačno dobila adekvatan poslovni prostor u kojem će uz prihvatljive troškove najma i održavanja financijski moći kvalitetno organizirati svoje aktivnosti. Zahtjevne aktivnosti oko uređenja i opremanja namještajem i poslovnom tehnikom obavili su sponzori i donatori u toku ljeta u vrlo kratkom roku.

Donatori i sponzori u ovom projektu bili su: Gratis Tinjan, Ariš, stolarski obrt Tinjan, Pinel, soboslikarski obrt, Serđo Cvitan, vodoinstalaterski obrt, Uroš Andrejević, elektroinstalacije, Dinko Blašković, kamenoklesarske usluge, Branko Radoš, informatičke usluge, Bat-print, grafika, Paccommerce, Bistro Pod Lipom, Istarska kreditna banka Pazin, Generalno čišćenje prostora obavile su volonterke Erika Češić i Radojka Jašić. U nabrajanju neke smo slučajno i izostavili jer su se mnogi donatori odazivali našem pozivu na pomoć, neka nam oproste.

Poslovni prostori sada su adekvatni za normalno poslovanje Udruge. Svi umirovljenici Pazinštine pozivaju se da dođu u nove prostore, da se uključe u rad i program Udruge i da svojim prijedlozima obogate buduće programe aktivnosti umirovljenika Pazinštine. Udruga će u što skorije vrijeme, kad sazriju financijski i kadrovski uvjeti ove prostore osposobiti i za rad Kluba umirovljenika.

-c-